Filozófia

„… dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
úgy érdemes.”


József Attila gondolatával kezdem, hogy megszólítsalak. Téged, aki szeretne kommunikációjában fejlődni. Legyen az a weboldalad leírása, hogy hűen tükrözzön téged, és téged, aki szeret írni, de még érzi, tudja, hogy van hová fejlődnie.


Hosszú utat jártam be, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fejlődés olyan, mint a 66-os út, soha véget nem érő.
Írástechnikát tanítok, szöveget írok, szerkesztek, lektorálok, kommunikációs tanácsadásokat tartok, ezen felül pedig gyermeket nevelek, és még nőből is vagyok, önmagam sem szeretem elfelejteni. Szeretem a kávét, és bort, a barátaimmal találkozni.


Számtalan területen kell képviselnem magam, szóban és írásban egyaránt. Jelenlegi rohanó életünkben pedig az online kommunikáció kiemelt teret kap. Csináld jól! Merd megtanulni, vagy éppen javíttatni!
Én már most hiszek Benned, és abban, hogy fejlődni, tanulni szeretnél. Most itt a lehetőség, már csak az a kérdés: Te élsz ezzel?

Rólam
Lektor, tanácsadó, szerző, stratéga, anya, nő, házi szakács, és még sorolhatnám. Azért soroltam fel, mert azt szeretném, hogy tudd, millió területen vagyok jelen. Muszáj, ez biztosan ismerős számodra is, ha számba veszed mindennapjaid.

Időbe telt, míg megtanultam, és mindig van fejlődni valóm. Ezért van előfizetésem, ezért veszek rengeteg könyvet, olvasok, és még ennél is többet írok. Verset, novellát, könyvet, szerkesztem másokét, vagy éppen alakítok teljes kommunikációs stratégiát.


Van egy másik oldalam, a Lépcsőfok, amely főként vállalkozással, annak témaköreivel, pl. marketing, üzleti szövegírás, mentorálás, foglalkozik. Mivel a kommunikáció egy olyan ág, amely a maga nemében szintén végtelen, itt fogok ezzel bővebben foglalkozni, olvasmányaimnak, és egyéb élményeimnek hangot adni.

Bankkártyás fizetési lehetőség