Mi a gond a kommunikációddal?

Múlt héten kérdeztem, hogy mi az, ami befolyásol Titeket. Átnéztem a szavazatokat, ennek az eredményeként írok összegzést. Legtöbbeteknek a folyamatos énképviselet jelent kihívást. Ez persze főként a vállalkozókra igaz, ugyanakkor ennek hatása a privát életünkre is nagy hatással van.

  1. Rendszeresség mint kihívás – Ez főleg a vállalkozói rétegben jelenik meg. A termék/szolgáltatás élvez előnyt, ám a megjelenés keményebb dió, hiszen „nem látjuk értelmét, azonnali eredményét”, olykor el is marad.
  2. Ötlethiány – Állandóan menni, írni a különböző kommunikációs csatornákra bizony kihívás.
  3. Énkép – Ez is megér egy misét. Tök jó, ha szóban már eladjuk magunkat, de ez online jóval nehezebb, legyen szó egy beadandóról, munkahelyi előadásról/beszámolóról, vagy éppen a vállalkozásunk képviseletéről.

Elenyésző arányban mondtátok azt, hogy befolyásol mások véleménye, vagy épp a saját gondolataitok, ám azért az is megjelent. Itt visszakérdeznék: a gondolataitok nem jelennek meg az írásbeli kommunikációnál? Érzéseitek, gondolataitok megmutatkoznak a világhálón is? Erről mi a véleményetek?

Közösségi média és a kommunikáció

Keressünk megoldást! Vikivel mindketten kommunikációs stratégiában vagyunk erősek, úgyhogy jöhetnek továbbra is a gyakorlati gondolatok: Segítene egy tartalommarketing-naptár? Használtál már?

Egy olyan, amelyet akár inspirációként is tudsz használni, így az esetleges ideabéli hiányokat is át tudjuk fordítani pozitívvá.

Énkép

A KÁTÉ Klub egy hosszú távú befektetés, ahogy folyamatosan jelen vagy, olvasod a cikkeket, csinálod a gyakorlatokat, a kommunikációd – minden életterületeden javulni fog. Sokszor fogunk kérdezni, a véleményedet kérni, hozz be nyugodtan konkrét helyzeteket, szituációkat, hogy még hatékonyabban, személyre szabva tudjunk segíteni Neked is.

Bővítés

Köszönettel fogadjuk, ha meghívtok másokat is a csoportba. Jelenleg, ahogy azt tudjátok is, még ingyenes. A fizetős részét időben fogjuk kommunikálni, viszont addig is láthatjátok, mennyit tudtok előrelépni.

Köszönjük az aktivitásotokat, jelenléteteket!

Brigi & Viki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bankkártyás fizetési lehetőség